Ana SayfaEtkinliklerİDOL BELGESELİ

İDOL BELGESELİ

iDOL BELGESELİ

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesinin kuruluş aşaması ve kurucusu Sibel Radiye Gül'ün gözünden bebeklerin hikayesi...Yönetmenliğini Serkan Paydak'ın yaptığı belgeselin çekimleri devam ediyor...Belgeselin görüntü yönetmenliğini Celal Remo üstleniyor.Serkan Paydak aynı zamanda Müzenin genel koordinatörü ve küratörlüğünü yapıyor.Belgeselin galası Ankara,İstanbul,Çanakkale ve Kapadokya'da yapılması planlanıyor.

Diller / Languages

Turkish Arabic Chinese (Simplified) English French German Japanese Polish Russian Spanish

Hava Durumu

24 saatlik, günlük, 5 günlük, il ve ilçe merkezlerine göre hava durumunu görmek ve 3 günlük deniz tahmini ve karayolları hava tahminleri için lütfen buraya tıklayınız.

T.C.M.B. Günlük Döviz Kuru

Türkiye'deki yabancı para birimlerinin günlük ve geçmie dönük kurlarını oğrenmek için Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası resmi sitesini ziyaret ediniz.