Sanat Atölyesi/Hizmetler

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi, görsel araçlarla gelecek kuşakların temsilcisi çocuk ve gençlere tarih, kültür, folklor ve sanatı sevdirmeyi hedefliyor. Bu amaçla, müzenin sanat atölyesi, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerine imza atıyor.

Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi’nde şu hizmetlerden faydalanabilirsiniz:

• Okullar için özel turlar
  • Yetişkinler için Sanat Atölyesi (resim, ahşap boyama, ebru, çini, kukla/bez ve taş bebek uygulamaları)
  • Çocuklar için Oyun Sanat Atölyesi
  • Özel günler için kokteyl/konser/toplantı organizasyonu
  • Gruplar için müze turu ve tarihi sütunların gölgesindeki Müze Cafe'de 5 Çayı /Kurabiye saati
  • Gruplar için toplantı mekanı, müze turu ve kokteyl paketi
  • Haftasonu kahvaltı organizasyonu
  • Kültürel sergiler
  • Dizi ve film çekimleri için çekim mekanı hizmetleri

Diller / Languages

Turkish Arabic Chinese (Simplified) English French German Japanese Polish Russian Spanish

Hava Durumu

24 saatlik, günlük, 5 günlük, il ve ilçe merkezlerine göre hava durumunu görmek ve 3 günlük deniz tahmini ve karayolları hava tahminleri için lütfen buraya tıklayınız.

T.C.M.B. Günlük Döviz Kuru

Türkiye'deki yabancı para birimlerinin günlük ve geçmie dönük kurlarını oğrenmek için Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası resmi sitesini ziyaret ediniz.