Ana SayfaEtkinlikler17. Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'ndeydik

17. Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'ndeydik

Kapadokya Sanat Tarih Müzesi, 20-25 Temmuz tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 17.Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.  Müzenin açtığı tanıtım standı festivale katılan yerli ve yabancı katılımcılardan, özellikle de çocuk ve gençlerden yoğun ilgi gördü.

Diller / Languages

Turkish Arabic Chinese (Simplified) English French German Japanese Polish Russian Spanish

Hava Durumu

24 saatlik, günlük, 5 günlük, il ve ilçe merkezlerine göre hava durumunu görmek ve 3 günlük deniz tahmini ve karayolları hava tahminleri için lütfen buraya tıklayınız.

T.C.M.B. Günlük Döviz Kuru

Türkiye'deki yabancı para birimlerinin günlük ve geçmie dönük kurlarını oğrenmek için Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası resmi sitesini ziyaret ediniz.